• ProLife

Goed nieuws! Wij zijn 1 juli weer geopend!

Beste klant,

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet bekend gemaakt dat wij de deuren van de Healthclub weer vanaf woensdag 1 juli aanstaande mogen openen. Dat is geweldig nieuws!

De branchevereniging (NL Actief) heeft met de overheid een duidelijk protocol opgesteld waar iedere club zich aan dient te houden. Zo kunnen wij samen op een veilige manier sporten en werken.

Wij hebben in de afgelopen weken dan ook niet stilgezeten en zijn volledig klaar voor de heropening van de club volgens de huidige richtlijnen.

Uiteraard zijn niet alle regels die zijn opgesteld altijd leuk, echter deze zijn strikt noodzakelijk om de club weer te mogen openen en iedereen in een veilige en plezierige omgeving te laten sporten. Wij hebben hierbij als organisatie de hoop dat de komende tijd de overheid de maatregelen verder zal gaan versoepelen.

In deze update vertellen wij u over onze COVID-19 regels en over ons sportaanbod.

Allereerst vragen wij u om de volgende standaard richtlijnen op te volgen:

 • Hoest- of griepverschijnselen en/of contact met een COVID-19 patiënt in de afgelopen 14 dagen? Blijf thuis.
 • Bewaar minimaal 1,5 meter afstand.
 • Nies of hoest in de binnenkant van uw elleboog.


1. Boek uw groepsles of fitnesstraining altijd vooraf online
Uw sportmoment boekt u online. Op deze manier kunnen wij het maximaal aantal sporters blijven monitoren en kunnen wij tevens voldoen aan de eis van het RIVM inzichtelijk te hebben met welke personen . Zonder reservering is het niet mogelijk te sporten.

Maak direct een afspraak via of bel 071-3011897 en lees deze mail aandacht door voor uw eerste bezoek:

2. Neem uw eigen drinkfles en handdoek mee
Neem uw eigen drinkfles en handdoek mee wanneer u komt sporten. Dit geldt ook voor andere materialen die nodig zijn bij uw work-out, zoals een yogamat.

3. Vermijd het openbaar vervoer
Vermijd openbaar vervoer en kom zoveel mogelijk met de fiets of wandelend naar onze locatie. Dit mede door beperktere parkeermogelijkheden (i.v.m. de paviljoens).

4. Ga thuis naar het toilet
We houden onze toiletten zoveel mogelijk gesloten. Sport u binnen en wil u toch gebruik maken van ons toilet? Dan zal u het toilet voor en na afloop van gebruik zelf dienen te reinigen met de daarvoor beschikbaar gestelde schoonmaakmiddelen. Wanneer u buiten sport is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet. Dit heeft uiteraard te maken met het maximaal aantal personen dat wij tegelijkertijd binnen de club mogen toelaten.

5. Kom op tijd
U bent welkom vanaf het tijdstip waarop u uw work-out heeft geboekt tot het moment waarop deze is afgelopen. Alleen dan kunnen wij waarborgen dat het maximaal aantal toegestane sporters niet zal worden overschreden en wij sporten en werken in een veilige omgeving.

Bent u te laat? Dan gaat dit van uw trainingstijd af en na 20 minuten zal uw reservering automatisch worden geannuleerd.

6. Doe de gezondheidscheck
Voorafgaand aan uw sportmoment ontvang u een vragenlijst over uw gezondheid. Alleen wanneer de vragenlijst is ingevuld, kunt u aan uw work-out beginnen.

7. Check in
Komt u binnen bij ons sporten? Neem dan uw lidmaatschapspas altijd mee en check u zelf in aan de frontdesk. Wanneer u een les gaat volgen dient u zich tevens in te checken voor de les.

8. Schone handen en sportapparatuur
Na binnenkomst reinigt u uw handen grondig op de daarvoor aangewezen plek. Ook ontvangt u een persoonlijke flacon met reinigingsspray, waarmee u de apparatuur (handgrepen, pinnen etc.) en/of sportmaterialen voor- en na afloop van uw gebruik dient te reinigen. Na afloop van uw tijdsblok levert u de spray in op het daartoe aangewezen verzamelpunt en zullen wij als organisatie de flacons weer reinigen voor hergebruik.

9. Coaching op gepaste afstand
Onze instructeurs dienen de minimale afstand van 1,5 meter te hanteren. Daardoor is het niet mogelijk te spotten en u te corrigeren middels fysiek contact. Tijdens de training doen we houdingen voor en coachen we u dan ook op gepaste afstand.

10. Geen eigen afval
Het is niet toegestaan om uw eigen afval in onze afvalbakken te deponeren. De prullenbakken zijn uitsluitend bedoeld voor reinigingspapier.

Heeft u vragen over regels laat het ons dan s.v.p. weten. Volg ten alle tijden de adviezen op van onze bevoegde medewerkers, welke u herkent aan de bedrijfskleding.

11. Trainingsaanbod
Het groepslessenrooster zal vrijwel volledig weer worden hervat conform het reguliere groepslessenrooster. Alle lessen dienen vooraf te worden gereserveerd en kunnen zonder reservering niet worden bijgewoond.

Uitzonderingen hierop zijn:

 • De spinninglessen zullen worden verzorgt in het paviljoen op het parkeerterrein van de Healthclub. Dit i.v.m. de risico's m.b.t. de verspreiding van het virus middels aerosol (wolk / druppeltjes) en het advies van het R.I.V.M. dergelijke lessen voorlopig buiten te verzorgen.
 • De roeilessen (rowing) komen tijdelijk te vervallen.
 • De bokslessen (boxing) komen tijdelijk te vervallen.
 • De overige lessen zullen allen plaatsvinden conform het reguliere groepslesrooster.


Verdere informatie:

 • De ventilatie van de groepslessenruimte is volledig conform de richtlijnen die het R.I.V.M. hier aan stelt, hetgeen niet geldt voor de ventilatie binnen de spinningruimte.
 • Het R.I.V.M. adviseert bij intensieve duuractiviteiten (boven de 70% van de maximale hartslag tot 'ietwat hard' op de Borg-schaal), waaronder spinninglessen, eerst buiten aan te bieden. Wij zullen deze periode gebruiken om de spinningzaal te verbouwen en deze volledig aan te passen aan de toekomstige richtlijnen, bij een eventuele verdere versoepeling van de maatregelen.
 • Er is sprake van éénrichtingsverkeer binnen de Healthclub, hetgeen middels pijlen en tape op de vloer is aangegeven. Er is, in tegenstelling hetgeen u normaliter gewend bent, sprake van een aparte in- en uitgang. Eens per uur zullen alle aanwezigen naar de uitgang worden begeleid door de medewerkers binnen de club. Dit op het maximaal aantal bezoekers te kunnen garanderen en de veiligheid te kunnen waarborgen.
 • De kleedruimten, douches, sauna's en zonnebanken zullen, zoals het er nu naar ut ziet, in ieder geval tot 1 september gesloten blijven voor bezoekers. Wij zullen a.d.h.v. de actualiteit tussentijds evalueren of de deze datum vervroegd ofwel verlengd kan worden.
 • We bieden u de mogelijkheid na afloop van uw training gebruik te maken van de mogelijkheid een koffie, thee of proteïne shake mee te nemen in speciale to go bekers. We hanteren hierbij een pin only beleid en raden u aan om geld op uw persoonlijke account te storten.
 • Per 1 juli zijn de reguliere openingstijden weer van kracht:
  • maandag t/m vrijdag van 07.30 – 22.30
  • weekend van 09.00 – 17.00 uur

 

De afgelopen maanden waren voor iedereen een uitdaging. We hebben in de afgelopen maanden veel steunbetuigingen en positieve reacties ontvangen en willen u nogmaals danken voor uw positieve inbreng.


We kijken er naar uit om vanaf 1 juli ook “binnen” weer de deuren te mogen openen en hopen u spoedig weer te mogen begroeten in de club!

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

 • COVID-19 Update 24 Juni

  Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

  Lees meer
 • COVID-19 Update 1 Juni

  Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

  Lees meer
Meer nieuws