• ProLife

COVID-19 Update 1 Juni

Beste sporter,

Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óók uw vertrouwde groepslessen weer (binnen) in de club voor u verzorgen.

De kleedruimten, inclusief douches en lockers, zijn vanaf zaterdag 5 juni weer te gebruiken. Zowel de dameskleedruimte alsmede herenkleedruimte zullen weer beschikbaar zijn voor gebruik en vanaf dat
moment weer gescheiden zijn.

Hierbij is het m.b.t. douchen belangrijk te vermelden dat u vóór het einde van het door u gereserveerde tijdsblok de club dient te hebben verlaten. Douchen dient dus tijdens het door u gereserveerde tijdsblik plaats te vinden. Dit daar wij een gelimiteerd aantal bezoekers per tijdsblok mogen ontvangen en wij tevens de kans op besmetting tot een minimum wensen te blijven beperken.

Tot en met zondag 6 juni aanstaande zullen de groepslessen nog in het paviljoen plaatsvinden op het buitenterrein. Dit o.b.v. het groepslessenrooster van het groepsles paviljoen.

Met ingang van maandag 7 juni zal het reguliere groepsles rooster weer van toepassing zijn. Dit uiteraard inclusief de voor u gebruikelijke spinninglessen. In de geheel vernieuwde (en verruimde)
spinningruimte met optimale luchtcirculatie.

Binnen de club mogen wij met ingang vanaf zaterdag 5 juni tevens meer leden tegelijkertijd ontvangen. Alles is hierbij uiteraard nog steeds ingericht op een veilige minimale afstand van
anderhalve meter, volgens de hoogste standaard van hygiëne, comfortabel en volgens een veilige logistiek. Dit volledig conform de overheidsrichtlijnen van veilig sporten.

Wij vragen u de regelgeving omtrent handdoek en mondkapjesgebruik strikt na te blijven leven. Binnenin de club is slechts in de trainingsruimten het dragen van een mondkapje niet verplicht. Voor de overige ruimten is het dragen van een mondkapje wel altijd verplicht. Bij het betreden van de club dient u dus bij ieder bezoek een mondkapje te dragen en tevens in het bezit te zijn van een schone handdoek.

Wij hopen u weer spoedig te mogen begroeten tijdens één van onze groepslessen en trainingssessies!

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws