• ProLife

COVID-19 Update 11 Mei

Betreft: Wij mogen weer open!

Beste sporter,

Gisteren was er, tijdens de persconferentie, het goede nieuws dat de club per 19 mei aanstaande de deuren (onder restricties) weer mag openen!

Wij zijn natuurlijk erg blij met dit goede nieuws en kunnen niet wachten om u weer in de club te mogen begroeten.

Inmiddels is ons ook gecommuniceerd hoe de exacte invulling van “restricties” er uit zal gaan zien.

We zijn dan ook direct aan de slag gegaan met deze gegevens en u als lid ontvangt dan ook uiterlijk op zaterdag 15 mei aanstaande een mail, met daarin alle benodigde informatie en een persoonlijke link waarmee u uw training kunt reserveren.

Uiteraard zijn wij volledig klaar om op 19 mei aanstaande de deuren van de club weer te openen onder de geldende restricties.

Wel moeten wij allen rekening blijven houden met een mogelijk uitstel van openstelling en zodoende blijft sprake van een voorbehoud. Het kabinet heeft immers aangekondigd pas op 17 mei aanstaande een definitieve beslissing te nemen over de openstelling op 19 mei aanstaande. Mocht de openstelling dus vanuit overheidswege worden uitgesteld zullen reserveringen voor uw sportmoment in de club helaas automatisch komen te vervallen.

Wij verwachten uiteraard gewoon de deuren weer voor u te mogen openen en begroeten u graag vanaf 19 mei weer binnen in de voor ons allen vertrouwde omgeving!

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws