• ProLife

COVID-19 Update 14 december

Beste sporter,

Zoals u niet zal zijn ontgaan heeft het kabinet bekend gemaakt dat de deuren van de club van 15 december 2020 tot 19 januari 2021 gesloten moeten blijven.

Een nieuwe situatie van gedwongen sluiting is uiteraard niet het nieuws waar iedereen op had gehoopt, echter de gezondheid van bezoekers, leden en medewerkers staat altijd voorop. De fysiotherapiepraktijk Ruben van der Meer blijft de komende periode uiteraard wel gewoon geopend voor behandelingen.

Ondertussen zijn we druk bezig u gedurende deze periode te voorzien van de nodige trainingsinput. We raden u dan ook aan ons Youtube kanaal en de Facebook / Instagram pagina’s in de gaten te houden voor meer nieuwe lessen en updates!

19 januari 2021 zullen we het nieuwe jaar in ieder geval met de nodige frisse energie van start gaan. We zullen 2021 een week lang aftrappen met diverse groepsles specials en acties in de club!

Hierbij danken wij u als trouwe bezoeker van de club voor uw support en bemoedigende woorden in het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws