• ProLife

COVID-19 Update 14 Februari

Beste sporter,

Het nieuws zal u niet zijn ontgaan dat het kabinet de harde lockdown heeft verlengd tot 2 maart 2021.

Op de door de overheid gepubliceerde routekaart hebben Healthclubs / sportscholen een hoge mate van prioriteit. Zij worden door de overheid gezien als essentieel in het bestrijden van ernstige klachten omtrent Covid-19. Dit daar vast staat dat een goede gezondheid het aantal klachten bij Covid-19 vermindert.

Gezien de afname van het aantal besmettingen in de afgelopen weken gaan wij er vanuit dat wij onze deuren weer op 2 maart aanstaande zullen mogen openen voor onze leden. Dit op basis van de regels van voor 15 december 2020.

Vanaf 2 maart zullen we met de nodige frisse energie van start gaan. We zullen twee weken lang aftrappen met diverse groepsles specials en acties in de club! Ondertussen gaan we tot die tijd gewoon verder met het verzorgen van diverse thuislessen en u zo te voorzien van de nodige trainingsinput. We raden u dan ook aan ons Youtube kanaal en de Facebook / Instagram pagina’s in de gaten te houden voor meer lessen en updates! Al onze lessen zullen hierbij te vinden zijn op ons YouTube kanaal.

Hierbij danken wij u als trouwe bezoeker van de club nogmaals voor uw support en bemoedigende woorden in deze periode.

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws