• ProLife

COVID-19 Update 2 Maart

Beste sporter,

Het nieuws zal u niet zijn ontgaan dat het kabinet de harde lockdown heeft verlengd en wij tot nader orde onze deuren gesloten zullen dienen te houden (in ieder geval tot en met 15 maart 2021).

Het merendeel van onze huurders hebben onder restricties de mogelijkheid gekregen de deuren weer te mogen openen. Zowel Hair by Annelies (Annelies van der Linden) alsmede Muscletov Massage (Marion Koolbergen) hebben de dienstverlening weer opgestart. Tevens draaide de fysiotherapiepraktijk van Ruben van der Meer reeds door.

Bovenstaande praktijken zijn dus weer geopend en u kunt dan ook een afspraak maken middels de bekende kanalen.

Op de door de overheid gepubliceerde routekaart hebben Healthclubs / sportscholen gelukkig een hoge mate van prioriteit. Zij worden door de overheid gezien als essentieel in het bestrijden van ernstige klachten omtrent Covid-19. Dit daar vast staat dat een goede gezondheid het aantal klachten bij Covid-19 vermindert.

Wij hopen als club dan ook weer zo spoedig mogelijk de deuren te mogen openen. Vanaf het moment van opening zullen we met de nodige frisse energie van start gaan. Hierbij gaan we de eerste twee weken na opening (mits mogelijk binnen de geldende restricties) aftrappen met diverse (groepsles) specials en acties in de club!

Ondertussen gaan we tot die tijd gewoon verder met het verzorgen van diverse thuislessen en u zo te voorzien van de nodige trainingsinput. We raden u dan ook aan ons Youtube kanaal en de Facebook / Instagram pagina’s in de gaten te houden voor meer lessen en updates! Al onze lessen zullen hierbij te vinden zijn op ons YouTube kanaal.

Tevens zullen er 2x per week live (wisselende) lessen worden aangeboden via Zoom. Dit op de dinsdagavond en donderdagochtend. Hiervoor kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar info@healthclubprolife.nl

Hierbij danken wij u als trouwe bezoeker van de club nogmaals voor uw support en bemoedigende woorden in deze periode. We hopen u snel weer te mogen ontvangen in de
club!

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws