• ProLife

COVID-19 update 3 mei

Beste sporter,
Op dit moment is de eventuele eerst mogelijke openingsdatum van de club door de overheid vastgesteld op 18 mei 2021.

Het kabinet heeft aangegeven de druk op de IC’s en bezetting van de ziekenhuizen op dit moment nog te hoog te vinden om de verdere versoepelingen (binnen stap 2) aan te kondigen.

In de verklaring zegt het demissionaire kabinet te "zien dat de cijfers over de piek heen raken", maar ook dat "de daling nog niet voldoende zichtbaar is om de volgende stap van het openingsplan verantwoord te kunnen zetten".

Gelukkig is het sinds een aantal weken weer mogelijk om gebruik te maken van de twee paviljoens op ons parkeerterrein, waarin 8 krachttoestellen staan opgesteld. Zowel de weersomstandigheden alsmede de regelgeving laten het op dit moment toe 4 leden per paviljoen tegelijkertijd, onder begeleiding van uw vaste instructeurs, gebruik te laten maken van de apparatuur.

Alles is ingericht op een veilige minimale afstand van anderhalve meter, volgens de hoogste standaard van hygiëne, comfortabel en volgens een veilige logistiek te kunnen trainen. Dit volledig conform de overheidsrichtlijnen van veilig buiten sporten (zie infographic NL Actief).

Healthclub staat dus op dit moment onder andere fysiek middels een tweetal paviljoens tot uw beschikking en blijft uiteraard ook online operationeel. Zo blijven er wekelijks nieuwe lessen geplaatst worden op het ProLife YouTube kanaal en vinden er tevens (live) Zoomlessen plaats.

Indien u wenst deel te nemen aan één van de live Zoomlessen en/of gebruik te maken van de paviljoens dient u vooraf uw plek te reserveren. U kunt reserveren door de frontdesk te bellen of mailen middels: 071 – 301 18 97 ofwel info@healthclubprolife.nl

Wij sturen u dan een persoonlijke link, waarmee u uw plek(ken) kunt reserveren voor uw eerstvolgende trainingssessie(s).

We hopen u weer spoedig te mogen begroeten tijdens één van onze Zoom lessen en trainingssessies in de paviljoens!

Met vriendelijke groet,

Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws