• ProLife

COVID-19 Update 30 maart

Beste sporter,

Het nieuws zal u niet zijn ontgaan dat het kabinet de harde lockdown heeft verlengd tot en met 20 april 2021.

Voor wat betreft het buiten sporten heeft onze brancheorganisatie (NL Actief) duidelijke kaders vanuit de overheid ontvangen. Deze kaders zijn de wettelijke mogelijkheden die er op dit moment zijn om (veilig) sportactiviteiten aan te bieden.

Sinds enkele dagen is het weer mogelijk om gebruik te maken van de twee paviljoens op ons parkeerterrein, waarin 8 krachttoestellen staan opgesteld. Zowel de weersomstandigheden alsmede de regelgeving laten het op dit moment toe 4 leden per paviljoen tegelijkertijd, onder begeleiding van uw vaste instructeurs, gebruik te laten maken van de apparatuur.

Alles is ingericht op een veilige minimale afstand van anderhalve meter, volgens de hoogste standaard van hygiëne, comfortabel en volgens een veilige logistiek te laten trainen. Dit volledig conform de overheidsrichtlijnen van veilig buiten sporten (zie infographic NL Actief).

Uiteraard is uw club volledig klaar voor een veilige volledige openstelling conform de richtlijnen van de overheid, mocht dit door de overheid weer worden goedgekeurd. De berichtgeving hierover is de laatste weken weer positiever daar de gezondheid van de bevolking in hoge mate is gelieerd aan de mate waarop mensen klachten ondervinden van een Covid-19 besmetting.

Healthclub staat dus op dit moment onder andere fysiek middels een tweetal paviljoens tot uw beschikking en blijft uiteraard ook online operationeel. Zo blijven er wekelijks nieuwe lessen geplaatst worden op het ProLife YouTube kanaal en vinden er tevens (live) Zoomlessen plaats.

Indien u wenst deel te nemen aan één van de live Zoomlessen en/of gebruik te maken van de paviljoens dient u vooraf uw plek te reserveren en tijdig aanwezig te zijn. U kunt reserveren door de frontdesk te bellen of mailen middels:
071 – 301 18 97 ofwel info@healthclubprolife.nl

Wij sturen u dan een persoonlijke link, waarmee u uw plek(ken) kunt reserveren voor uw eerstvolgende trainingssessie(s).

We hopen u weer spoedig te mogen begroeten tijdens één van onze Zoom lessen en trainingssessies in de paviljoens!

Met vriendelijke groet,
Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws