• ProLife

COVID-19 update

Beste sporter,

Gisteravond heeft het kabinet bekend gemaakt dat de deuren van de Healthclub gewoon geopend zullen blijven en de fitnessruimte gebruikt kan blijven worden om uw conditie op peil te houden. Dit is uiteraard geweldig nieuws!

Voor de groepslessen geldt dat deze helaas de komende twee weken niet zijn toegestaan binnen de club en deze zodoende niet fysiek binnen de club plaats zullen vinden.

Uiteraard zullen wij als organisatie de komende twee weken dan ook een aantal (nieuwe) groepslessen (online) opnemen en uploaden voor thuisgebruik. U kunt dus thuis de komende twee weken gewoon uw favoriete lessen blijven volgen. Hierbij verwachten wij reeds op zeer korte termijn nieuw materiaal toe te kunnen voegen en tevens over twee weken weer het volledige groepslessenrooster op de gebruikelijke wijze in de club aan u aan te kunnen bieden.

De aankondigingen van deze lessen zullen plaatsvinden middels de online kanalen Facebook en Instagram.

Aandachtspunt voor alle bezoekers/leden:

Wij vragen u met klem de boekingstijd van uw fitnessbezoek strikt na te leven. Het is niet toegestaan de club eerder te betreden dan het door u vooraf gereserveerde tijdsblok en de club later te verlaten dan het gereserveerde tijdsblok. Alleen dan kunnen we waarborgen dat het maximaal aantal toegestane sporters niet zal worden overschreden, iedereen de club kan blijven bezoeken en we sporten en werken in een veilige omgeving, waarbij zo min mogelijk contact plaats zal vinden met verschillende groepen sporters.

Bent u te laat? Dan gaat dit helaas van uw trainingstijd af en na 20 minuten zal uw reservering automatisch worden geannuleerd.

Wij dragen als team binnen de club mondkapjes voor uw veiligheid en waarderen het wanneer u dit ook doet voor de veiligheid van ons bij verplaatsingen in de club.

We kijken er naar uit om samen met u te blijven werken aan uw gezondheid in een veilige omgeving.

Met vriendelijke groet,

Team ProLife

Nieuws

  • COVID-19 Update 24 Juni

    Beste sporters, Met ingang van zaterdag 26 juni aanstaande zullen er weder...

    Lees meer
  • COVID-19 Update 1 Juni

    Beste sporter, Vanaf maandag 7 juni aanstaande zullen wij óó...

    Lees meer
Meer nieuws