Het aanbod van Healthclub ProLife

Het aanbod van Healthclub ProLife

Ontdek het veelzijdige eGym, personal training, groepslessen aanbod van Healthclub ProLife in Warmond.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Yoga
Yoga

Met yoga wordt het lichaam soepel gehouden en werk je aan het creëren van een sterk en gezond lichaam. Bij ProLife bieden wij veel verschillende vormen van yoga aan en zijn er dagelijks verschillende lessen te volgen.

Boxing
Boxing

Tijdens de lessen boksen werken we aan conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast zijn de lessen een uitstekend middel om aan spierdefinitie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen. Natuurlijk focussen we tijdens de lessen op techniek en het leren van verschillende stoten.

E-Gym
E-Gym

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. In de revolutionaire eGym toestellen zitten meerdere trainingsvormen per spiergroep, effectief en snel. Door hiermee te trainen bereik je sneller en effectiever je trainingsdoelen kortom: Fit & Vitaal in 30 minuten.

Meer
Personal training
Personal training

Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor je. Healthclub ProLife biedt individuele trainingen aan die we richten op je persoonlijke doelstellingen.

Meer
Individueel fitness
Individueel fitness

Werk aan je persoonlijke doelen en behaal maximale resultaten door onze innovatieve, moderne fitnessfaciliteiten. Onze trainers staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of een schema op te stellen.

Groepslessen
Groepslessen

Bij ProLife is er een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. Voor ieder doel en niveau. Dagelijks staan er verschillende lessen op het rooster, waarbij ervaren instructeurs jou motiveren het beste uit jezelf te halen. Bekijk ons lesrooster en ontdek welke training het beste bij jou past!

Meer

Wat onze leden zeggen

Healthclub ProLife is een fijne, gezellige en professionele sportschool. Het vriendelijke personeel heeft veel aandacht voor de leden en bieden goede begeleiding tijdens het trainen.

Sjaak

Na vele sportscholen te hebben bezocht in omstreken van Leiden, is het een nette, gezellige, schone sportschool die voldoet aan alle basis voorzieningen. Genoeg materiaal om mee te trainen en op drukke tijden is het gezellig druk en hoef je nooit lang te wachten. Professionele begeleiding.

Nick

Een prima sportschool voor jong en oud. Na velen jaren nog steeds naar mijn zin. Lekker trainen op diverse apparaten onder toezicht van vriendelijke en behulpzame instructeurs.  Daarnaast is het gezellig om na de training even iets te eten of te drinken in de horeca. Personeel is top ze geven gevraagd of ongevraagd aanwezigen om op een goede manier te trainen. Al moeten wij er iets verder voor rijden, zeker de moeite waard!

Sila

Door de vriendelijke en professionele begeleiding ben ik 11 kilo afgevallen.  Ook heb ik mijn spieren versterkt waardoor ik geen last meer heb van mijn Artrose.

Sheena

Generally I have had a great experience at Healthclub ProLife. I like the ambience, the staff are very nice and always ready to help. This is my Happy Place.

Fridah

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en maak kennis met Healthclub ProLife!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van personal training tot groepslessen bij Healthclub Prolife

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Warmond. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: eGym, personal training en groepslessen. Met onze Proefmaand en onze Lidmaatschapstest kan iedereen vrijblijvend kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Healthclub ProLife

Maak kennis met Healthclub ProLife