Groepslessen bij Healthclub ProLife

Groepslessen bij Healthclub ProLife

Healthclub ProLife biedt een ruim aanbod aan groepslessen aan. Ter aanvulling op je fitnessprogramma of wanneer fitness op toestellen niet bij jou past. Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen. Download hier ons groepslesrooster en bekijk hier de uitleg per groepsles.

arrow-down

Wat voor groepslessen bieden wij aan?

Wat voor groepslessen bieden wij aan?
  • Yoga
  • BodyBalance
  • BodyPump
  • Boxing
  • Dance Aerobics
  • Pilates
  • Spinning
  • & meer!

Starten met Groepslessen

Bij Healthclub ProLife bieden wij verschillende groepslessen aan, gegeven door ervaren en gemotiveerde trainers. De variërende trainingen zorgen ervoor dat het sporten leuk en uitdagend blijft; geen dag is hetzelfde! Samen halen wij het beste uit jou en zorgen wij ervoor dat jij jouw doelen behaalt!

Benieuwd naar onze groepslessen? Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alle (start)informatie

Vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Of ben je benieuwd naar alle (start)informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Healthclub ProLife is een fijne, gezellige en professionele sportschool. Het vriendelijke personeel heeft veel aandacht voor de leden en bieden goede begeleiding tijdens het trainen.

Sjaak

Na vele sportscholen te hebben bezocht in omstreken van Leiden, is het een nette, gezellige, schone sportschool die voldoet aan alle basis voorzieningen. Genoeg materiaal om mee te trainen en op drukke tijden is het gezellig druk en hoef je nooit lang te wachten. Professionele begeleiding.

Nick

Een prima sportschool voor jong en oud. Na velen jaren nog steeds naar mijn zin. Lekker trainen op diverse apparaten onder toezicht van vriendelijke en behulpzame instructeurs.  Daarnaast is het gezellig om na de training even iets te eten of te drinken in de horeca. Personeel is top ze geven gevraagd of ongevraagd aanwezigen om op een goede manier te trainen. Al moeten wij er iets verder voor rijden, zeker de moeite waard!

Sila

Door de vriendelijke en professionele begeleiding ben ik 11 kilo afgevallen.  Ook heb ik mijn spieren versterkt waardoor ik geen last meer heb van mijn Artrose.

Sheena

Generally I have had a great experience at Healthclub ProLife. I like the ambience, the staff are very nice and always ready to help. This is my Happy Place.

Fridah

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en maak kennis met Healthclub ProLife!

Alles van eGym tot groepslessen bij ProLife

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Warmond. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: eGym, personal training en groepslessen. Met onze Proefmaand en onze Lidmaatschapstest kan iedereen vrijblijvend kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Healthclub ProLife

Maak kennis met Healthclub ProLife